Forum zastępu Torponicy oraz harcerstwa
Oto regulamin naszego forum:
1.Każdy użytkowinik musi się zapoznać oraz przestrzegać regulamin!!
2.Nie wolno przeklinać oraz obrażać siebie nawzajem w ŻADNYM przypadku ( jeśłi udowodnicie mi że dana osoba bardzo was uraziła to podam wam adres IP po którym dostnaiemy siędo komputera danej osoby i nabijemy rachunek na kilka tysięcy !!) ŻART!!
3.Żarty typu : Zbanuje Cię lub zabije itp, muszę być zakokńczone zdaniem żart,bez obrazy.
4.Kolor czerwony jest zaklepany dla administracji, żaden inny użytkownik nie może go używać.
5. Zanim zadasz pytanie poszukaj w google i pomyśl 2 razy nad sensem pytania.
6.Spam jest zabrionoiny.
7.Do regulaminu forum zalicza sie równierz prawo harcerskie.
8.Zabrania się wysyłanie postów typu : "Co za dupek użył "Co za dupek użył "yo" ?" ?" "buahehehe" itp. !!
9. Nie wolno stosować rasistowskich tekstów !
10. W poście musi być więcej niż 7 wyrazów !
11. Nie wolno prosić o pkt reputacji.
12. Nie wolno dawać pkt reputacji bez uzasadnienia.
Za złamanie regulaminu będzie ostrzeżenie w nadzwyczajnych okolicznościach stawiam odrazu bana!!!
Administracja musi odpowiedać wam na pytani oraz udzielić pomocy. Gdy tak sięnie stanie proszę to do mnie zgłosić!!
Wszelkie propozycje zmian oraz poprawki pisać !!
Nie znacie znacznenia słów ?? Równierz macie to napisać !!
Pozdro
Moderator
:|bardzo podoba mi się twoje zdanie
To był zbędny post
Dobrze ,bardzo dobra uwaga Miki już dodaje.
Masz pochwałe
Już dodałem propozycję Mikiego, do kogo ta uwaga ?? Jeżeli do mnie to prosze powiedz gdzie bo nie widze
Moderator
Ja osobiście zabroniłbym Rasistowskich tekstów i ankiet. Krzysiek pisz dłuższe posty.
bardzo podoba mi się twoje zdanie
Dodałem to do regulaminu. Ma byc pokój na stronce!
Co wy na dodanie do regulaminu pisanie dłuższych postów niż 4 wyrazy ?
Moderator
Dobre, ale tylko cztery? Co najmniej 10. (Żeby przynajmniej było co czytać)
No tak, Ty piszesz czasem 5 wyrazów... Zaraz dodam minimum "7" By pójść na rozejm
Janek popatrz na date ... Wtedy jeszcze nie był modem i mu nie wytłumaczyłem co i jak. To były początki forum xD